NOVEMBER



DEGUSTATIEHAPJE

-------------


KROKETJES VAN  FAZANT

Balsamicodressing / ingelegde rode ajuin   


Of


ROUGET

Butternutzalf / spinazie  

Of

TERRINE VAN FOIE  ( meerprijs )

Briochetoast / vijgencompot  

-------------

 

 GEBAKKEN ZEEBAARS

zurkelsaus / pastinaak / gebraiseerd witlof


Of

RAGOUT VAN EVERZWIJN

 Jagerssaus /  dauphine aardappelkroketjes


Of

HERTENKALFSTEAK  ( meerprijs )

Wildsaus/ veenbesjes / dauphine aardappeltjes

-------------


TIRAMISU  

  


35,50  € p.p. voor het menu


Menu met witte – en rode wijn 48 € p.p.



info menu's

    De Oude Notelaar    .    Meensesteenweg 403     -      8800  Roeselare     -      051 24 54 93      -       restaurant@deoudenotelaar.be        -       www.deoudenotelaar.be

Mail: restaurant@deoudenotelaar.be Mail: restaurant@deoudenotelaar.be Vergeet niet fan te worden op onze facebookpagina Vergeet niet in te schrijven voor de  nieuwsbrief  Menu's

Familie menu


september


oktober


november


December


Groepsmenu’s


Cote à l’os menu


  



familie-menu september oktober november december cote à l'os menu info menu's De Oude Notelaar
De Oude Notelaar - lunch menu  Contact & Reservatie  Menu's aan de kaart  foto's